Ученици

I място за Росен Балабосов от V a клас, в кросовата верига на Аквафреш

На 29.09.2018г учениците от 4 б клас върнаха стара хартия и получиха нова книга на събитието организирано от Екопак и Община Пловдив

Туран Чападжиев VIIa клас- I място в турнир по футбол

По случай “ Ден на детето“ вокална група “ Старс“ взе участие в телевизионното предаване “ Ася в страната на талантите“. Айлин-Маргарита Ахмед от VI клас и Стефания Иванова от IV клас взеха участие с индивидуални изпълнения.

На 31.05.2018г. в читалище “ Иван Вазов“ кв. Коматево, се състоя концерт на вокална група „Старс“.

На 02.06.2018г. по случай Ден на детето, на Гребна база, се проведе национална кросова верига „Аква-фреш“

В IV-та възрастова група за момичета на II-ро място се класира Франческа Караманова от VI a клас

В III-та възрастова група за момчета на I-во място се класира Росен Балабосов от IV a клас

Ивайло Начев от I клас ни зарадва с трето място в конкурса „Възкресение“ организиран от район Южен. Ученикът е спечелил третото място със своя рисунка посветена на християнския празник Великден.

Спортен празник на ОУ “ Захари Стоянов“ – 27.04.2018г.

26.04.2018г. Патронен празник на ОУ „Захари Стоянов“. 168г. от рождението на Захари Стоянов.

На 22.03.2018г. се проведе “ Световен ден на водата“ под патрондажа на Община Пловдив. Празникът се проведе спортната зала на СУ „Св. Патриарх Евтимий. Институтът по рибарство и аквакултури раздаде на всички желаещи рибки. От ОУ „Захари Стоянов“ взеха участие ученици от V, VI и VII клас. Те представиха свои макети и рисунки, посветени на водата и нейното опазване. За своите проекти учениците бяха наградени от училище със ваучери за книжки, а от община Пловдив със специални грамоти.

Класирани ученици от ОУ“ Захари Стоянов“ за постигнат отличен резултат във вътрешно училищния кръг на Пето национално състезание по английски език LONGMAN COMPETITION и за участие в Националния кръг на състезанието на 18.03.2018г.

На 18.03.2018г. в ОУ „Захари Стоянов“ се проведе училище кръг на Международното състезание “ Лингвистично кенгуру“ по английски език. Учениците получиха грамота за участие. Очакваме резултати за класиране във втори кръг.

На 03.03.2018г, в сградата на район Южен бяха наградени учениците взели участие в конкурса за презентация“ Знаците на свободата и героизма“.

От ОУ “ Захари Стоянов“ взеха участие, а също и награди следните ученици:

Стефания Иванова от IV клас – III място – рисунка на тема “ Моята България“

Даниела Ангелова и Славея Джиджова от VII Клас – II място – презентация на тема „Знаците на свободата и героизма“.

Елена Нанова и Габриела Караманова от VII клас – III място – презентация на тема „Знаците на свободата и героизма“

Учениците са наградени с грамоти и еднодневна екскурзия до Копривщица и Панагюрище на 23.03.2018г.

На 17.11.2017г. на гости на ОУ “ Захари Стоянов“ бяха актьорите от софийска трупа “ Илкова театър“. Те представиха постановката “ Един вълшебен ден“ пред учениците от 1,2,3 и 4 клас.

 

На 14.11.2017г. се проведе обучение по „Безопасно движение по пътищата“. Обучението бе организирано за учениците от 1 до 7 клас. Има за цел да се онагледят правилата за движение по пътищата в безопасна среда и да подготви учениците за правилна реакция в реална ситуация. Училището разполага със собствена преносима площадка, за осъществяване на тренировъчни дейности по БДП.

На 28.10.2017г. в София нашата ученичка Албена Гърбева взе участие в конкурса “ Пиленце пее“, организиран в памет на голямата българска певица Надка Караджова. Албена бе наградена с почетната Златна статуетка на гала концерта в София на 11.11.2017г.

Браво, Бени!

Поредните златни медали за Демира Недева от IV „a“ клас

Четири златни медала от четири различни града, Демира показва, че е най- добрата не само в родния Пловдив!!!